Kućna dostava hrane kod Fontane: Restoran Vagon Victoria

Dostava hrane Fontana| Beograd

Poruči hranu

Dostava hrane Fontana

Ko smo mi?
Dostava hrane Fontana - tražite pouzdanu dostavu kvalitetne hrane kod Fontane na Novom Beogradu? Na pravom ste mestu jer smo mi Vagon Victoria, jedan od najpoznatijih i najboljih restorana u Novom Beogradu i Zemunu.

U kojim delovima Beograda vršimo dostavu?
Dostavu hrane vršimo u svim delovima Novog Beograda i Zemuna.

Koja jela možete da poručite kod nas?
Naša jela se spremaju isključivo od namirnica najvišeg kvaliteta. Restoran Vagon Victoria poznat je po sledećim specijalitetima: jela od mesa, razne vrste bifteka, burgeri, domaće paste, pene, špagete, domaće njoke, taljatele, obrok salate, pice, ćevapi, pljeskavice, gurmanski ćevapi, rebarca sa krompirićima, svinjska butkica sa kajmakom, lignje na žaru, losos na žaru, dimljena pastrmka, razne vrste ćuretine sa sosem po želji, supa minestrone sa povrćem, teleća čorba, paradajz čorba, profiterole, mus od čokolade, tart sa jabukama, vafle, slatke palačinke i drugo.

Koje specijalitete preporučujemo da probate?
Naša preporuka je da probate sledeće specijalitete: piletina sa pršutom sa sirom, biftek u wurst sosu, marinirani biftek, biftek taljata, lignje na žaru, teletinu ispod sača, domaću pastu sa sušenim paradajzom i drugo.

Kakav je kvalitet jela u restoranu?
Vagon Victoria je restoran, nije fast food objekat. Naša jela i specijaliteti se spremaju prema standardima restoranskog kvaliteta, jer su napravljena od najboljih i najkvalitetnijih namirnica i sastojaka.

Koliko brzo dostavljamo porudžbine na vašu adresu?
Naš tim u restoranu čine kuvari i profesionalci koji se više od 25 godina bave ugostiteljstvom, pripremom i dostavom hrane. Upravo zbog toga, hrana koju ste poručili će izuzetno brzo i efikasno stići u vaš dom.

Kako da poručite hranu?
Hranu možete poručite preko našeg sajta ili pozivanjem broja 069 21 11 070. Mi smo restoran Vagon Victoria, mi nismo fast food objekat!